Meny

Vi har ett nytt kontrakt! Efter närstan ett års förhandlande och slit kan vi glädjande nog meddela att vi i dagarna signerat ett nytt treårigt kontrakt för Bragegatan 15. Nu landar vi i detta och styrelsen arbetar nu aktivt vidare i nära dialog med bidragsgivare för att hitta en trygg och hållbar lösning för KKV Monumental många år framöver.

Stort tack till alla som deltog i städdagen den 21 oktober! Missade du? Ingen fara! Det finns fortsatt individuella städuppgifter kvar. Kontakta Anna. I monteringshallen har vi samlat material som saknar namn, ta en kik där. Den 6/11 ryker det och i köket har vi rensat ut matlådor. Ta en kik även där.

Mellanugnen har blivit uppsäkrad vilket löst problemet med säkringar som går. Varmt välkomna att bränna som vanligt i ugnarna igen! Keramikverkstaden har fått en ny verkstadsansvarig. Mari Anari tar över ansvaret efter Jakob Larsson. Margit Brundin är fortsatt med och stöttar i bakgrunden.

Kurs för konsthögskolans elever i gjutteknik och gjutning hålls i samarbete med Maiale Konstgjuteri veckorna 47-48 på KkV Monumental. Eleverna kommer att hålla till primärt i gjuteri samt i offentliga lokaler.

Nästa Artist Talk hålls i slutet av november. Vi håller er uppdaterade så snart datum är spikat. Välkomna!

Rabatterat pris till nyexaminerade från Malmö konsthögskola. Nyexaminerade erbjuds nu 50% rabatt på anslutningsavgiften det första året efter avslutad examen vid Malmö Konsthögskola. Sprid ordet!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram