Meny

* Påminnelse om städdag på lördag den 13/4 mellan 10.00-15.00. Glöm inte märk upp ditt material tydligt med namn, datum och telefonnummer. Endast pågående projekt får förvaras och lagras på verkstaden.

* Elen avstängd måndagen den 15/4 mellan 08.00-12.00. Våra hyresvärdar utför nödvändigt arbete på fastigheten.

* Planerat asfaltsarbete den 15/4 samt den 16/4 (i närheten av lastbryggan hiss 4).

* Stora keramikugnen är avstängd på grund av reparation. Vi behöver byta ut elementen i vår stora keramikugn efter en misslyckad bränning. Vi beklagar olägenheten och arbetar på så snabbt det bara går.

* Ni har väl inte missat att det arrangeras kroki-kvällar på KKV Monumental varje måndag 17.30. Kostnaden är 100 SEK/ tillfälle. Kvällarna är öppna för alla och du behöver inte vara ansluten till verkstaden för att få delta. Medtag eget material och kom och häng med oss. 

April månads offentliga artists talk

* Sara Sjöbäck, onsdag 17 april, 19:00. Sara Sjöbäck berättar om sitt arbete där hon utforskar teman som kön, ursprung, arv och kultur genom unika uttrycksformer och berättelser i metall, glas och neon.

* Camille Buttingsrud, tisdag 23 april, 19:00. Föredraget arrangeras i samarbete med Mediaverkstaden Skåne

Filosofen och skådespelaren Camille Buttingsrud kommer att titta på vad som egentligen händer när vi går in i vårt arbetsläge? När vi glömmer allt om tid och världen utanför vår bubbla, och ägnar oss åt materialet, handens färdigheter och anden, när vi länkar till något större än oss själva i ett ordlöst samarbete, drivna av hantverkets vilja? 

* Ingeborg Blom Andersskog. Torsdag 25 april, 19:00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram