aktuellt

AKTUELLT

En anslagstavla för bokning av yta i Monteringshallen är på plats. Precis som innan råder kollektiv administration. Boka på den svarta tavlan med namn, telefonummer och datum. Syftet är att underlätta och bättre definiera ytan för pågående projekt.

Kommande Artist Talk: 5/12, Christian Andersson

Vi arbetar för att förbättra sopsorteringen på verkstaden. Numera sorterar vårt matavfall. I monteringshallen kommer kärl för sortering av papp, plast etc. att ställas upp.

Nya priser på verkstaden börjar gälla från och med årsskiftet 2019. Vi kommer att slopa timavgiften och höja dagavgiften från nuvarande 45 SEK till 50 SEK.

Den 25 maj i år ersätts PUL (Personuppgiftslagen) av en ny dataskyddsförordning (GDPR). Med anledning av det har vi uppdaterat vår policy kring hantering av dina personuppgifter.
Läs mer här

Nytt policydokument har utformats gällande kränkningar och sexuella trakaserier.
Läs mer här

Handledning i gjutning och gjutteknik
Som ansluten till Monumental har du möjlighet att boka tid med våra duktiga gjutare på Maiale för extra handledning och expertis inför mindre gjutprojekt. Kostnad för handledning är 100 SEK/ timme. För mer info tag kontakt med Clara.

Som ansluten till KKV Monumental har du möjlighet att nyttja även andra kollektivverkstäder i Malmö. Detta kan göras under en begränsad tid per år mot självkostnadspris. Kontakta berörd verkstad för mer information.


Bild från gjuteriet november 2018

TIPS, STIPENDIER & GESTALTNINGSUPPDRAG

Hela konsthistorien på 60 minuter! Den 15/11 med Jacob Kimvall
Läs mer här

4 gestaltningsuppdrag till Nya Sjukhusområdet i Malmö. Ansök senast den 9 december.
Läs mer här

Söker du gestaltningsuppdrag? Ladda med fördel upp din portfolio på KC-syds hemsida.
  Läs mer här

Konstpool samlar utlysningar inom kultursektorn
Läs mer här