aktuellt

AKTUELLT

 Under vecka 8 och 9 (18/2-3/3) håller gjuteriet kurs för Konsthögskolans elever i bronsgjutning. Räkna med att det kommer bli lite fler konstnärer på verkstadsgolv och gjuteri dessa veckor.


Bild från Gjutkurs för konsthögskolans elever 2015. Foto: Johan Röing

Nya priser på verkstaden från och med årsskiftet 2019. Vi slopar timavgiften och höjer dagavgiften från nuvarande 45 SEK till 50 SEK. 

Röjning av gipsverkstaden pågår. Vi ber därför er som har material och konst lagrade där att rensa upp och frigöra ytor i hyllor och på golv. Deadline är söndag den 24 februari.

Bättre sopsorteringen på verkstaden! Numera sorteras vårt matavfall. I monteringshallen finns anpassade kärl för sortering av papp, plast etc.

Utvecklingsbidrag i gjuteriet pågår fram till den 30 juni. Passar på att ta del av de handledningstimmar Maiale konstgjuteri erbjuder i mån av tid. Handledning och expertis erbjuds vid mindre gjutprojekt. Kostnad för handledning är 100 SEK/ timme. För mer info tag kontakt med Clara i gjuteriet. 

Som ansluten till KKV Monumental har du möjlighet att nyttja även andra kollektivverkstäder i Malmö. Detta kan göras under en begränsad tid per år mot självkostnadspris. Kontakta berörd verkstad för mer information.

Den 25 maj 2018 ersattes PUL (Personuppgiftslagen) av en ny dataskyddsförordning (GDPR). Med anledning av det har vi uppdaterat vår policy kring hantering av dina personuppgifter.
Läs mer här

Nytt policydokument har utformats gällande kränkningar och sexuella trakaserier.
Läs mer här

TIPS, STIPENDIER & GESTALTNINGSUPPDRAG

Artist Talk på KKV Grafik i Malmö den 27 februari
Läs mer här

Skånska Konstnärssklubben, stipendier 2019
Läs mer här

Söker du gestaltningsuppdrag? Ladda med fördel upp din portfolio på KC-syds hemsida.
  Läs mer här

Konstpool samlar utlysningar inom kultursektorn
Läs mer här