aktuellt

 Med anledning av Covid-19:
Vi följer FHM rekommendationer. Stanna fortfarande hemma vid syntom. Håll avstånd och var rädda om er och varandra!


Bild: 2 dagars strandfynd. Artist Talk 27/10 19.00 Foto: Lena Flodman

AKTUELLT
Julfest på KKV! Den 14 december 16.00 anordnas gemensamt julbord med anslutna och styrelse på KKV. Kom och fira in julen med oss! Verkstaden står för dryck och några basvaror men kalaset är i form av ett knytkalas så ta med dig ett tillbehör som förgyller julbordet. För att veta hur många vi blir ber vi er meddela er närvaro på mail senast den 4/12 till: info@kkvmm.se. Välkomna! 

Den 15 december 19.00 hålls årets sista Artist Talk med Berit Sahlström. Berit är en av de drivande i KKV’s vävgrupp och kommer att bl.a. berätta om sin konstnärliga praktik och arbete med offentlig konst och bildväv. Mer information kommer i separat utskick framöver. Välkomna!

Boken om gjuteriet är klar! Är ni intresserade av att köpa ett exemplar så hör med Anna på kontoret. En perfekt present eller julklapp till dig själv eller någon du tycker om. 

Gällande bokning av yta i Monteringshallen: Glöm inte meddela administratör när ni bokat plats. Tavlan stäms av kontinuerligt. Har ni frågor kring bokning eller arbete i monteringshallen så hör med Sara Sjöbäck som ansvarar för monteringshallen: sara.sjoback@gmail.com 

Dags att betala avgift för 2022. I nästa vecka påbörjas utskick av servisavgifter för nästkommande år. Har du bytt adress? eller kanske önskar avsluta ditt medlemskap? Glöm inte meddela oss snarast. 

Verkstaden har utsett ett skyddsombud, Erik Vestman. Tillsammans med styrelsen arbetar han förebyggande med arbetsmiljöfrågor. Verkstaden har även ett Policydokument gällande kränkningar och sexuella trakaserier.
Läs mer här

Med stöd av Region Skåne har en folder utformas där kollektivverkstäderna i Malmö tillsammans med IFÖ-verken i Bromölla, Keramisk Center i Höganäs samt KKV i Ängelholm finns representerade. Läs mer här!

  Som ansluten till KKV Monumental har du möjlighet att nyttja även andra kollektivverkstäder i Malmö. Detta kan göras under en begränsad tid per år mot självkostnadspris. Kontakta berörd verkstad för mer information.

TIPS, STIPENDIER & GESTALTNINGSUPPDRAG

Anmälan dig för deltagande i South Sweden Design Days 19-22 maj 2022. Anmälan stänger den 15 januari.
 Läs mer här

Konstpool samlar utlysningar inom kultursektorn
Läs mer här

Söker du gestaltningsuppdrag? Ladda med fördel upp din portfolio på KC-syds hemsida.
  Läs mer här