aktuellt

 Med anledning av Covid-19:
KKVMM håller öppet som vanligt men med skärpta riktlinjer för att minimera smittorisk. Flera av våra anslutna tillhör riskgrupper och det är oerhört viktigt att alla tar sitt ansvar. 

* Kom inte till verkstaden om du har symtom som påminner om förkylning eller influensa (feber, torrhosta, snuva, halsont, huvudvärk, värk i muskler och leder, illamående).
 
* Stanna hemma tills du är helt frisk och ytterligare två dagar.
 
* Kom inte till KKV om någon i din närhet (familj, partner, sambos) har ovan nämnda symptom.
* Håll god handhygien och avstånd


Bild från monteringshall feb-19, Foto: Johan Röing

AKTUELLT
Southern Sweden Design Days är framflyttat till den 10-13 september 2020. Malmö Open Studios skjuts framåt på obestämd tid.

Antracitdagen den 23 maj ställs in pga. Covid-19. Vi siktar på liknande evenemang i höst istället. Vi spånar kring alternativt evenemang samma dag som inte inskränker på säkerheten. Förslagsvis en cykelutflykt med fokus på offentlig konst i Malmö. Mer info inom kort.

Erik Vestman är numera ansvarig för metallverkstaden. Kontakta Erik för frågor och handledning kopplade till metallverkstaden.

Från och med 1 april 2020 slopar vi 5-dagars veckor i projektrummen. Verkstaden tar betalt för samtliga dagar som projektrummen nyttjas. Nu går det också bra att hyra Konstitutets tidigare kontor (våning 2 uppe vid köket) för ”dammfria projekt”. Kostnaden är 65 SEK/dag. 

Som ansluten till KKV Monumental har du möjlighet att nyttja även andra kollektivverkstäder i Malmö. Detta kan göras under en begränsad tid per år mot självkostnadspris. Kontakta berörd verkstad för mer information.

Verkstaden har ett Policydokument gällande kränkningar och sexuella trakaserier.
Läs mer här

TIPS, STIPENDIER & GESTALTNINGSUPPDRAG
KRO, checklista för krishantering i Coronatider
Läs mer här

Open Call - Nominera en konstnär till Sven och Ellida Hjorts utställningsstipendium, Skånes Konstförening. Deadline den 24 maj.
 Läs mer här

Dags att söka assistentstipendium. Sista ansökningsdatum är den 26 maj.
Läs mer här

Söker du gestaltningsuppdrag? Ladda med fördel upp din portfolio på KC-syds hemsida.
  Läs mer här

Konstpool samlar utlysningar inom kultursektorn
Läs mer här