aktuellt

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Styrelsen tar juluppehåll under december. Nästa styrelsemöte hålls den 23 januari 2019. Stort tack till anslutna konstnärer, samarbetspartners och handläggare för ett bra 2018.

Kontoret håller stängt mellan den 21 december till den 7 januari. 

AKTUELLT

 Ny suppleant i styrelsen: Vi välkomnar Jan Marius Kiøsterud in styrelsenfrån och med årsskiftet.

Bättre sopsorteringen på verkstaden! Numera sorterar vårt matavfall. I monteringshallen finns anpassade kärl för sortering av papp, plast etc.

Element till den stora ugnen i keramiken är beställda och byts förhoppningsvis ut innan jul. För mer information hör med verkstadsansvarig: Karin Auran Frankenstein. 

Nya priser på verkstaden börjar gälla från och med januari 2019. Vi slopar timavgiften och höjer dagavgiften från nuvarande 45 SEK till 50 SEK.

Den 25 maj i år ersätts PUL (Personuppgiftslagen) av en ny dataskyddsförordning (GDPR). Med anledning av det har vi uppdaterat vår policy kring hantering av dina personuppgifter.
Läs mer här

Nytt policydokument har utformats gällande kränkningar och sexuella trakaserier.
Läs mer här

Handledning i gjutning och gjutteknik
Som ansluten till Monumental har du möjlighet att boka tid med våra duktiga gjutare på Maiale för extra handledning och expertis inför mindre gjutprojekt. Kostnad för handledning är 100 SEK/ timme. För mer info tag kontakt med Clara.

Som ansluten till KKV Monumental har du möjlighet att nyttja även andra kollektivverkstäder i Malmö. Detta kan göras under en begränsad tid per år mot självkostnadspris. Kontakta berörd verkstad för mer information.


Bild från gjuteriet

TIPS, STIPENDIER & GESTALTNINGSUPPDRAG

Open Call: 4 meter giraff. Malmö Museers giraff behöver konstnärer som kan föra dess talan. Ansök senast den 19 december.
Läs mer här

Gestaltningsuppdrag, så funkar det! Utbildningsdag den 18 januari på Tjörnedala Konsthall.
Läs mer här

Residens i Varberg 2019, Art Inside Out, Halland. Ansök senast den 15 januari 2019.
Läs mer här

Söker du gestaltningsuppdrag? Ladda med fördel upp din portfolio på KC-syds hemsida.
  Läs mer här

Konstpool samlar utlysningar inom kultursektorn
Läs mer här