aktuellt

 Med anledning av Covid-19:
Vi följer FHM rekommendationer. Stanna fortfarande hemma vid syntom. Håll avstånd och var rädda om er och varandra!

AKTUELLT

Det är med tungt hjärta vi behövt fatta beslut om att ställa in planerat julbord den 14 december samt Artist Talk med Berit Sahlström den 15 december.

På grund av nya rekommendationer från FHM gällande Covid-19 behöver vi ställa om och agera klokt för att minimera smittspridning på verkstaden. Vi lovar att vi åter bjuder in er så snart det går! Var rädda om er och varandra.

/Styrelsen på KKV Monumental

Kontoret håller stängt för julledighet måndagen den 20 december fram till den 3 januari 2022. Vi önskar alla anslutna och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Boken om gjuteriet är klar! Är ni intresserade av att köpa ett exemplar så hör med Anna på kontoret. En perfekt present eller julklapp till dig själv eller någon du tycker om.

Gällande bokning av yta i Monteringshallen: Glöm inte meddela administratör när ni bokat plats. Tavlan stäms av kontinuerligt. Har ni frågor kring bokning eller arbete i monteringshallen så hör med Sara Sjöbäck som ansvarar för monteringshallen: sara.sjoback@gmail.com 

Dags att betala avgift för 2022. I nästa vecka påbörjas utskick av servisavgifter för nästkommande år. Har du bytt adress? eller kanske önskar avsluta ditt medlemskap? Glöm inte meddela oss snarast. 

Verkstaden har utsett ett skyddsombud, Erik Vestman. Tillsammans med styrelsen arbetar han förebyggande med arbetsmiljöfrågor. Verkstaden har även ett Policydokument gällande kränkningar och sexuella trakaserier.
Läs mer här

Med stöd av Region Skåne har en folder utformas där kollektivverkstäderna i Malmö tillsammans med IFÖ-verken i Bromölla, Keramisk Center i Höganäs samt KKV i Ängelholm finns representerade. Läs mer här!

  Som ansluten till KKV Monumental har du möjlighet att nyttja även andra kollektivverkstäder i Malmö. Detta kan göras under en begränsad tid per år mot självkostnadspris. Kontakta berörd verkstad för mer information.

TIPS, STIPENDIER & GESTALTNINGSUPPDRAG

Anmälan dig för deltagande i South Sweden Design Days 19-22 maj 2022. Anmälan stänger den 15 januari.
 Läs mer här

Konstpool samlar utlysningar inom kultursektorn
Läs mer här

Söker du gestaltningsuppdrag? Ladda med fördel upp din portfolio på KC-syds hemsida.
  Läs mer här